Sunday, January 16, 2011

Khloé Alexandra Kardashian Odom

Kõik teavad kes on Kim Kardashian(ma arvan, et isegi mu ema teab), aga kes On Khloé Kardashian ei tea kõik.
Khloé Kardashian on Kim Kardashiani noorem õde. Ta on sündinud Juunis 27, 1984.
Tema isa oli Robert Kardashian(Advokaat, kaitses O. J Simpsoni). Tema ema on Kris Jenner. Tal on kaks õde- Kimberly ja Kourtney Kardashian, üks vend- Robert Kardashian Jr ning kaks poolõde-Kendell ja Kylie Jenner.
Perepilt. Ülevalt-alla: Khloé abikaasa Omar, kasuisa Bruce, Ema Kris, õde Kim, poolõde Kylie. Khloé asub Omor´i ees, tema ees istub ta vend Robert Jr ning kõige ees istub Kendall. Kõige parempoolsem meeson Scott, siis Kourtney ja see väikemees on Kourteny poeg Mason.
Tuntuks sai ta sarjaga " Keeping up with the Kardashians" ja selle sõsarsarja" Khloé and Kourtney take Miami". Peagi on tulemas "Kim and Kourtney take New York", seal Khloé kaasa ei löö, kuna ta tahab enda profikorvpallurist mehe, Lamar Odomiga rohkem aega koos veeta.
Tema igapäeva tegemistel saab silma peal hoida Siin! tema blogis.

--------------------------------------

Nagu avaliku elu tegelasi ikka, mõnitatakse ka teda. Eriti jääb hambusse kõigil, see et ta nii "suur" on. Kuid kas neiu kes on 178 cm pikk ikka on nii suur, oma õdede kõrval näeb ta tõesti suurem välja(tema õed on alla 160cm), kuid see ei tee teda veel hiiglaseks.
Khloé on kindlasti oma perekonnast kõige vaimukam, " I´m gonna turn into an alcoholic tonight!" on mind juba tükk aega kummitanud. :D Või see kuidas ta oma emale, kui ta magas, Hitlerivuntsid tegid.

No comments: